luni, 28 martie 2011

10 MODURI IN CARE SA PORTI O ESARFA

Oricât de simplă ar fi piesa în sine, modul în care porţi o esarfa poate să fie diferit în fiecare zi . Pentru inspiratie , noi iti impartasim 10 moduri originale de a purta o esarfa .
Totul tine de imaginatie si putina vointa !

1. Cowboy : Stim ca nu este tocmai un trend anul asta , dar o esarfa patrata in carouri arata traznet daca suprapui colturile opuse sub forma de triunghi si o legi lejer la spate ..stil cowboy :)


2. Accesorizata . Orice esarfa capata un nou aspect daca o asortezi cu o brosa ,o floare sau o agrafa draguta care sa o scoata din anonimat .




3. Funda . Cu o eşarfă dreptunghiulară poţi să creezi un look romantic, chiar dacă piesele vestimetare alese nu sunt tocmai feminine. Pune-ţi eşarfa după gât şi leag-o în faţă, sub forma de funda .


4. Neglijent . Daca nu ai timp sa-ti aranjezi esarfa si esti pe fuga , mergi pur si simplu pe stilul neglijent . Infasoar-o lejer in jurul gatului si esti gata !





5. Mixt . Daca te decizi greu ce sa porti , in privinta esarfelor poti apela la stilul mixt . Poarta mai multe esarfe innodate intre ele , ca sa colorezi un outfit in culori inchise .


6. Noduri . O esarfa dreptunghiulara poate capata usor un aspect sic si dragut daca ii innozi ambele capete , apoi o pui in jurul gatului , lasand capetele sa atarne .


7. Curele . Daca vrei ceva special si original , cel mai bine ar fi sa porti o esarfa sub forma de curea . Pentru un look mai sic , poti purta mai multe esarfe , pe care le legi pur si simplu in talie . Simplu , nu ?





8. Gluga : Aici mergem pe cateva cuvinte cheie : esarfa circulara, purtata ca o gluga, spatele ramane gol, toata esarfa se concentreaza pe partea din fata.
La acest tip de esarfa textura este din bumbac, casmir sau catifea, oricum un material care sa cada cat mai lejer si care sa nu se sifoneze. Efectul? Un look elegant si misterios.




9. Pe cap : Poti lega o esarfa in jurul capului in mai multe feluri , pentru un look original si simpatic :

a) Bentita este cel mai simplu mod de a prinde o esarfa in jurul capului . Prinde esarfa peste breton , in asa fel incat sa iti sustina restul parului . Restul de esarfa il lasi sa atarne peste umarul tau , in asa fel incat nodul pe care l-ai obtinut sa fie vizibil .





b) Daca ai ochi frumosi , poti sa ii scoti in evidenta cu ajutorul unei esarfe , purtand-o la fel ca si femeile musulmane . Desi este foarte complicat , acest stil este extrem de feminin si protejeaza parul de intemperiile naturii .


c) Un alt mod de a fi feminina cu ajutorul unei esarfe este bandana . Esarfa trebuie sa acopere capul incepand cu linia de intalnire a parului cu fruntea si nu trebuie sa lase sa se vada parul. Apoi se prinde la spate, la nivelul urechilor .





10. Elastic : Pentru cei care doresc o prinzatoare de par originala si sic , recomandam o esarfa ! Daca te-ai plictisit sa tot prinzi parul in coada de cal, atunci foloseste o esarfa pentru a optimiza look-ul. Pur si simplu foloseste-o ca un elastic , legand-o strans la baza cozii de cal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu